Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nadívaný bažant)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 185 kJ /
2 912 kcal
Bílkoviny38,90 g
– z toho živočišné bílkoviny15,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,33 g
Tuky229,41 g
– nasycené128,68 g
– nenasycené93,78 g
–– mononenasycené76,36 g
–– polynenasycené17,41 g
––– omega 31,04 g
Vláknina21,56 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 1,11 g
Sůl2,59 g
Sacharidy142,55 g
– cukry46,57 g
––– laktóza1,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 bažant Bažant
sůl Sůl mořská
15 dkg 15 dkg másla Máslo kravské 150 g
1/8 l 1/8 l bílého vína Víno bílé suché 125 ml
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 lžíce 1 lžíce zavařených brusinek Brusinky zavařené 15 g
1 lžíce 1 lžíce šípkové marmelády Marmeláda šípková 15 g
3 3 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 129 g
trochu trochu mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
8 dkg 8 dkg másla Máslo kravské 80 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
pár kapek kapek maggi Polévkové koření tekuté
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
hrst hrst rozinek Rozinky
5 dkg 5 dkg oloupaných, jemně nakrájených mandlí Mandle neloupané 50 g
sníh ze 2 2 bílků Vaječný bílek 66 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.