Nutriční hodnoty (Nadívaný bažant)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 185 kJ / 2 912 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,33 g |
Tuky | 229,41 g |
– nasycené | 128,68 g |
– nenasycené | 93,78 g |
–– mononenasycené | 76,36 g |
–– polynenasycené | 17,41 g |
––– omega 3 | 1,04 g |
Vláknina | 21,56 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 142,55 g |
– cukry | 46,57 g |
––– laktóza | 1,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 bažant | Bažant | |
sůl | Sůl mořská | |
15 dkg 15 dkg másla | Máslo kravské | 150 g |
1/8 l 1/8 l bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce zavařených brusinek | Brusinky zavařené | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce šípkové marmelády | Marmeláda šípková | 15 g |
3 3 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 129 g |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
8 dkg 8 dkg másla | Máslo kravské | 80 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
pár kapek kapek maggi | Polévkové koření tekuté | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
5 dkg 5 dkg oloupaných, jemně nakrájených mandlí | Mandle neloupané | 50 g |
sníh ze 2 2 bílků | Vaječný bílek | 66 g |