Nutriční hodnoty (Vepřový plátek na žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 071 kJ / 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,66 g |
Tuky | 68,12 g |
– nasycené | 27,53 g |
– nenasycené | 38,93 g |
–– mononenasycené | 28,15 g |
–– polynenasycené | 10,78 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 12,95 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 570 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 67,68 g |
– cukry | 10,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 plátků 6 plátků vepřové plece (krkovice) | Vepřová plec | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
3 lžíce 3 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
1 konzerva 1 konzerva žampionů | Žampion čerstvý | |
1 l 1 l vývaru (nebo masox) | Vývar masový | 1000 ml |
5 lžic 5 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |