Nutriční hodnoty (Francouzský hruškový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 483 kJ / 5 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,89 g |
Tuky | 235,72 g |
– nasycené | 99,55 g |
– nenasycené | 121,29 g |
–– mononenasycené | 95,71 g |
–– polynenasycené | 25,58 g |
––– omega 3 | 6,33 g |
Vláknina | 36,30 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 912 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 718,36 g |
– cukry | 478,78 g |
––– laktóza | 11,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7 7 hrušek | Hruška čerstvá | 910 g |
cukr na posypání | Cukr bílý | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
160 g 160 g másla | Máslo kravské | 160 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |