Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzský hruškový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 483 kJ /
5 374 kcal
Bílkoviny76,53 g
– z toho živočišné bílkoviny42,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,89 g
Tuky235,72 g
– nasycené99,55 g
– nenasycené121,29 g
–– mononenasycené95,71 g
–– polynenasycené25,58 g
––– omega 36,33 g
Vláknina36,30 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 912 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy718,36 g
– cukry478,78 g
––– laktóza11,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7 7 hrušek Hruška čerstvá 910 g
cukr na posypání Cukr bílý
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
160 g 160 g másla Máslo kravské 160 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
6 lžic 6 lžic cukru Cukr bílý 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.