Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka z kuřecích jater)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 068 kJ /
733 kcal
Bílkoviny86,18 g
– z toho živočišné bílkoviny84,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky30,90 g
– nasycené8,36 g
– nenasycené15,74 g
–– mononenasycené11,26 g
–– polynenasycené4,48 g
––– omega 30,30 g
Vláknina0,82 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 983 mg
Sůl2,50 g
Sacharidy27,18 g
– cukry7,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
mražená zelenina (mrkev, hrášek) Mrkev mražená
cibule Cibule čerstvá
kostka kostka zeleninového bujónu Bujón zeleninový
1/2 kostky 1/2 kostky Masoxu Bujón hovězí 5 g
libeček Libeček čerstvý
majoránka Majoránka sušená
petrželka Petržel nať čerstvá
kmín Kmín
2 lžíce 2 lžíce sladkého kečupu Kečup sladký 30 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
mouka Mouka pšeničná hladká
smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
těstoviny Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.