Nutriční hodnoty (Zapečené žampiony s anglickou slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 474 kJ / 1 786 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 183,29 g |
– nasycené | 85,70 g |
– nenasycené | 91,06 g |
–– mononenasycené | 77,63 g |
–– polynenasycené | 13,43 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 658 mg |
Sodík | 3,40 g |
Sůl | 8,42 g |
Sacharidy | 7,90 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
žampiony (podle počtu strávníků) | Žampion čerstvý | |
20 dkg 20 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 romadůr | Romadur 40 % t. v s. | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bylinky - majoránka, oregano, tymián | Petržel nať čerstvá |