Nutriční hodnoty (Jelení hrudí vařené obložené zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 715 kJ / 1 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 198,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,53 g |
Tuky | 24,08 g |
– nasycené | 12,79 g |
– nenasycené | 7,49 g |
–– mononenasycené | 6,40 g |
–– polynenasycené | 1,09 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 932 mg |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 16,32 g |
– cukry | 9,71 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jeleního hrudí | Jelení plec | 1000 g |
1,5 l 1,5 l vody | Voda | 1500 ml |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská |