Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jelení hrudí vařené obložené zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 715 kJ /
1 127 kcal
Bílkoviny203,53 g
– z toho živočišné bílkoviny198,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,53 g
Tuky24,08 g
– nasycené12,79 g
– nenasycené7,49 g
–– mononenasycené6,40 g
–– polynenasycené1,09 g
––– omega 30,20 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 932 mg
Sůl2,24 g
Sacharidy16,32 g
– cukry9,71 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jeleního hrudí Jelení plec 1000 g
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.