Nutriční hodnoty (Pečená jelení kýta nebo plecko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 10 881 kJ / 2 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 214,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,06 g |
Tuky | 178,98 g |
– nasycené | 99,83 g |
– nenasycené | 73,43 g |
–– mononenasycené | 64,77 g |
–– polynenasycené | 8,67 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 724 mg |
Sodík | 2,22 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 29,49 g |
– cukry | 24,24 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g jelení kýty nebo plecka | Jelení kýta | 1000 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 kostky 3 kostky cukru | Cukr bílý | 15 g |
4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
8 kuliček 8 kuliček pepře | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 5 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
0,5 lžíce 0,5 lžíce octa | Ocet lihový | 7.5 ml |