Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí maso v bramboráku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie490 kJ /
117 kcal
Bílkoviny3,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky0,15 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,02 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy24,30 g
– cukry1,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Krůtí maso (maso na řízky buď vykostěné, nebo plátky z prsou) Krůta prsa bez kůže
3 3 velké brambory Brambor zimní 150 g
mletá paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.