Nutriční hodnoty (Broskvová bublanina v dortové formě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 910 kJ / 4 998 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,60 g |
Tuky | 253,72 g |
– nasycené | 141,95 g |
– nenasycené | 98,80 g |
–– mononenasycené | 83,37 g |
–– polynenasycené | 15,42 g |
––– omega 3 | 0,86 g |
Vláknina | 19,05 g |
Cholesterol | 1,67 g |
Sodík | 416 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 585,95 g |
– cukry | 294,05 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
4 4 celá vejce | Vejce slepičí | 280 g |
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
1 1 malá lžička kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
750 750 g broskví (oloupaných a na tenčí kousky pokrájených) | Dužina broskve čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce mandlových lupínků | Mandle loupané | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce rozinek | Rozinky | 45 g |
(Podle chuti můžeme nahradit broskve višněmi -) | Dužina broskve čerstvá | |
skořicový cukr nebo hruškami (- půlky hrušek poskládáme na těsto oblou stranou nahoru a posypeme hrubým krystalem )a | Cukr skořicový | |
meruňkový džem nahřejeme a bublaninu stejnoměrně potřeme | Džem meruňkový |