Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvová bublanina v dortové formě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 910 kJ /
4 998 kcal
Bílkoviny83,07 g
– z toho živočišné bílkoviny36,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,60 g
Tuky253,72 g
– nasycené141,95 g
– nenasycené98,80 g
–– mononenasycené83,37 g
–– polynenasycené15,42 g
––– omega 30,86 g
Vláknina19,05 g
Cholesterol 1,67 g
Sodík 416 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy585,95 g
– cukry294,05 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
4 4 celá vejce Vejce slepičí 280 g
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
1 1 malá lžička kypřícího prášku Kypřící prášek
750 750 g broskví (oloupaných a na tenčí kousky pokrájených) Dužina broskve čerstvá
2 lžíce 2 lžíce mandlových lupínků Mandle loupané 30 g
3 lžíce 3 lžíce rozinek Rozinky 45 g
(Podle chuti můžeme nahradit broskve višněmi -) Dužina broskve čerstvá
skořicový cukr nebo hruškami (- půlky hrušek poskládáme na těsto oblou stranou nahoru a posypeme hrubým krystalem )a Cukr skořicový
meruňkový džem nahřejeme a bublaninu stejnoměrně potřeme Džem meruňkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.