Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jelení roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 316 kJ /
3 422 kcal
Bílkoviny276,11 g
– z toho živočišné bílkoviny274,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky245,44 g
– nasycené132,17 g
– nenasycené103,40 g
–– mononenasycené90,06 g
–– polynenasycené13,35 g
––– omega 30,91 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 1,73 g
Sodík 3,31 g
Sůl8,40 g
Sacharidy25,25 g
– cukry9,20 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jeleního masa ze hřbetu (plecka nebo kýty) Jelení kýta 1000 g
5 dkg 5 dkg slaniny Špek 50 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
10 dkg 10 dkg másla Máslo kravské 100 g
30 dkg 30 dkg jater (hovězí, telecí, vepřová) Játra vepřová 300 g
10 dkg 10 dkg slaniny Špek 100 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
žloutek Vaječný žloutek
majoránka Majoránka sušená
muškátový květ Muškát květ sušený
muškátový oříšek Muškátový oříšek
strouhanka Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.