Nutriční hodnoty (Jelení roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 316 kJ / 3 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 276,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 274,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 245,44 g |
– nasycené | 132,17 g |
– nenasycené | 103,40 g |
–– mononenasycené | 90,06 g |
–– polynenasycené | 13,35 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,73 g |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 25,25 g |
– cukry | 9,20 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jeleního masa ze hřbetu (plecka nebo kýty) | Jelení kýta | 1000 g |
5 dkg 5 dkg slaniny | Špek | 50 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
10 dkg 10 dkg másla | Máslo kravské | 100 g |
30 dkg 30 dkg jater (hovězí, telecí, vepřová) | Játra vepřová | 300 g |
10 dkg 10 dkg slaniny | Špek | 100 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
žloutek | Vaječný žloutek | |
majoránka | Majoránka sušená | |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná |