Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládové řezy s višněmi v portském víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 059 kJ /
5 033 kcal
Bílkoviny81,26 g
– z toho živočišné bílkoviny51,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,08 g
Tuky155,47 g
– nasycené58,67 g
– nenasycené75,16 g
–– mononenasycené58,29 g
–– polynenasycené16,87 g
––– omega 33,18 g
Vláknina28,60 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 552 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy617,99 g
– cukry513,85 g
––– laktóza19,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
50 g 50 g kakaa Kakao prášek 50 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
20 g 20 g čokoládového pudinku Puding v prášku 20 g
200 g 200 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 200 g
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
300 g 300 g mražených nebo čersvých višní (lze i třešně)
150 g 150 g přírodního cukru Xylitol 150 g
300 ml 300 ml portského vína Víno portské 300 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.