Nutriční hodnoty (Jelení guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 7 118 kJ / 1 701 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,97 g |
Tuky | 167,05 g |
– nasycené | 81,05 g |
– nenasycené | 84,01 g |
–– mononenasycené | 68,90 g |
–– polynenasycené | 15,11 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 13,02 g |
Cholesterol | 146 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 36,08 g |
– cukry | 9,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g jelení plece | Jelení plec | |
100 g 100 g sádla | Sádlo vepřové | 100 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 velké lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | |
1 1 malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
sůl | Sůl mořská | |
gulášové koření | Koření Argentina | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
kmín | Kmín | |
majoránka | Majoránka sušená | |
1/3 lžičky 1/3 lžičky citrónové kůry (dle chuti) | Citronová kúra čerstvá | 1.666666716337204 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
vývar | Vývar masový | |
voda | Voda | |
80 g 80 g slaniny na ozdobu | Špek | 80 g |