Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podkrkonošské peciválky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 052 kJ /
5 749 kcal
Bílkoviny119,10 g
– z toho živočišné bílkoviny11,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny107,50 g
Tuky179,00 g
– nasycené111,25 g
– nenasycené62,57 g
–– mononenasycené54,35 g
–– polynenasycené8,22 g
––– omega 30,63 g
Vláknina34,00 g
Cholesterol 528 mg
Sodík 154 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy898,30 g
– cukry187,30 g
––– laktóza16,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 1000 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
50 g 50 g kvasnic Droždí pekařské lisované 50 g
asi 3 dcl asi 3 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
sůl Sůl mořská
horké mléko (tolik, aby vsáklo) Mléko kravské polotučné 1,5%
mletý mák nebo strouhaný perník Mák modrý mletý
máslo Máslo kravské
med Med nepasterovaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.