Nutriční hodnoty (Kachna pečená na víně s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 11 548 kJ / 2 760 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
Tuky | 262,56 g |
– nasycené | 136,26 g |
– nenasycené | 122,48 g |
–– mononenasycené | 104,99 g |
–– polynenasycené | 17,49 g |
––– omega 3 | 1,52 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 395 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 52,00 g |
– cukry | 43,60 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kachny | Kachna | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
kuličky kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
200 g 200 g slaniny | Špek | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
škrobová moučka | Bramborový škrob | |
plátky plátky pomeranče (na ozdobu) | Pomeranč čerstvý |