Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachna pečená na víně s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie11 548 kJ /
2 760 kcal
Bílkoviny9,90 g
– z toho živočišné bílkoviny7,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,20 g
Tuky262,56 g
– nasycené136,26 g
– nenasycené122,48 g
–– mononenasycené104,99 g
–– polynenasycené17,49 g
––– omega 31,52 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 395 mg
Sodík 3,22 g
Sůl8,00 g
Sacharidy52,00 g
– cukry43,60 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kachny Kachna
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
kuličky kuličky jalovce Jalovec sušený
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
3 3 hřebíčky Hřebíček
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
200 g 200 g slaniny Špek 200 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
200 ml 200 ml červeného vína Víno červené suché 200 ml
škrobová moučka Bramborový škrob
plátky plátky pomeranče (na ozdobu) Pomeranč čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.