Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťovíková polévka se sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie929 kJ /
222 kcal
Bílkoviny4,61 g
– z toho živočišné bílkoviny3,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky18,68 g
– nasycené9,59 g
– nenasycené8,89 g
–– mononenasycené6,36 g
–– polynenasycené2,53 g
––– omega 30,18 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,97 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrsti 2 hrsti šťovíku (listy) Šťovík listy čerstvé
1/2 l 1/2 l zeleninového vývaru (nebo vody) Vývar zeleninový 500 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
osmažená houska (krutonky) Houska pšeničná
strouhaný sýr Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.