Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustovo-květáková polévka se smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 305 kJ /
312 kcal
Bílkoviny8,18 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,38 g
Tuky11,60 g
– nasycené7,22 g
– nenasycené3,56 g
–– mononenasycené3,06 g
–– polynenasycené0,50 g
––– omega 30,12 g
Vláknina9,05 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 3,40 g
Sůl8,45 g
Sacharidy40,35 g
– cukry13,38 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1/4 1/4 kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1/4 1/4 květáku Květák čerstvý
4 4 ředkvičky Ředkvička čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku (nebo kečupu) Protlak rajčatový 15 g
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce Podravky Kořenící směs sypká 15 g
1 1 zeleninový bujón Bujón zeleninový
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
pažitka Pažitka čerstvá
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.