Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórková polévka s brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 867 kJ /
685 kcal
Bílkoviny17,56 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,49 g
Tuky21,57 g
– nasycené7,60 g
– nenasycené14,51 g
–– mononenasycené5,44 g
–– polynenasycené9,07 g
––– omega 30,06 g
Vláknina22,61 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 158 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy95,05 g
– cukry23,00 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
500 g 500 g pórku Pórek čerstvý 500 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
250 g 250 g brambor varného typu B nebo C Brambor zimní 250 g
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené majoránky Majoránka sušená 2.5 g
kmín Kmín
čerstvá majoránka Majoránka čerstvá
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.