Nutriční hodnoty (Salát z pečených paprik s jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 908 kJ / 1 412 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 103,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
Tuky | 91,49 g |
– nasycené | 39,71 g |
– nenasycené | 35,67 g |
–– mononenasycené | 29,17 g |
–– polynenasycené | 6,50 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 3,20 g |
Cholesterol | 1,77 g |
Sodík | 4,79 g |
Sůl | 11,53 g |
Sacharidy | 39,53 g |
– cukry | 34,33 g |
––– laktóza | 21,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g pečené papriky | Paprika bílá čerstvá | 200 g |
200 g 200 g balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 200 g |
400 ml 400 ml bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
6 6 vajec vařených natvrdo | Vejce slepičí | 420 g |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |