Nutriční hodnoty (Telecí roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 420 kJ / 2 012 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 197,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 187,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,42 g |
Tuky | 102,49 g |
– nasycené | 47,34 g |
– nenasycené | 48,26 g |
–– mononenasycené | 38,66 g |
–– polynenasycené | 9,60 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 10,86 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 71,44 g |
– cukry | 9,18 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g Telecí kýty | Telecí kýta | 750 g |
50 g 50 g máslo | Máslo kravské | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 bílé rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 Cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
Špetka Špetka muškátového květu | Muškát květ sušený | |
20 ml 20 ml olivového oleje extra virgin | Olej olivový | 20 ml |
1 1 párek | Párek vepřový | 80 g |