Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládový dort se šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie26 022 kJ /
6 220 kcal
Bílkoviny97,54 g
– z toho živočišné bílkoviny44,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,50 g
Tuky400,18 g
– nasycené185,56 g
– nenasycené196,38 g
–– mononenasycené153,10 g
–– polynenasycené43,28 g
––– omega 310,10 g
Vláknina28,50 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 546 mg
Sůl1,33 g
Sacharidy542,70 g
– cukry232,60 g
––– laktóza23,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 sklenice 1 sklenice (250 ml) mleka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1/2 sklenice 1/2 sklenice oleje Olej řepkový 100 ml
2 sklenice 2 sklenice pol. mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
1 1 kyprici prasek Kypřící prášek
1 sklenice 1 sklenice cukru krupice Cukr bílý 200 g
3 lzice 3 lzice kakaa Kakao prášek 75 g
500 ml 500 ml parizske slehacky Šlehačka 35% 500 ml
1 1 pudink (cokoladovy) Puding v prášku
100 g 100 g masla Máslo kravské 100 g
250 250 ml slehacky (33%)(parizskou si muzem udelat z ramy creamfine+2 lzice kakaa+3lzice cukru-dohromady vsechno vyslehat) Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.