Nutriční hodnoty (Kapustová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 004 kJ / 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
Tuky | 2,59 g |
– nasycené | 1,10 g |
– nenasycené | 1,24 g |
–– mononenasycené | 0,29 g |
–– polynenasycené | 0,95 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 9,96 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 515 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 44,53 g |
– cukry | 6,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/4 1/4 másla | Máslo kravské | 0.25 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
1/4 1/4 kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu | Bujón zeleninový | 10 g |
1/2 kostky 1/2 kostky hovězího bujonu | Bujón hovězí | 4.5 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |