Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 004 kJ /
240 kcal
Bílkoviny6,59 g
– z toho živočišné bílkoviny0,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,98 g
Tuky2,59 g
– nasycené1,10 g
– nenasycené1,24 g
–– mononenasycené0,29 g
–– polynenasycené0,95 g
––– omega 30,03 g
Vláknina9,96 g
Cholesterol 1 mg
Sodík 515 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy44,53 g
– cukry6,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/4 1/4 másla Máslo kravské 0.25 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
1/4 1/4 kapusty Kapusta hlávková čerstvá
drcený kmín Kmín mletý
1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu Bujón zeleninový 10 g
1/2 kostky 1/2 kostky hovězího bujonu Bujón hovězí 4.5 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
2 l 2 l vody Voda 2000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.