Nutriční hodnoty (Pangas na bramborách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 517 kJ / 602 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 15,62 g |
– nasycené | 3,64 g |
– nenasycené | 7,00 g |
–– mononenasycené | 5,60 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 229 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 82,40 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 brambor | Brambor zimní | 500 g |
3 ks 3 ks pangase | Pangas filet | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
paprika pálivá | Paprika pálivá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
máslo | Máslo kravské | |
tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |