Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Segedínská polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 183 kJ /
1 478 kcal
Bílkoviny126,55 g
– z toho živočišné bílkoviny106,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,05 g
Tuky52,57 g
– nasycené23,84 g
– nenasycené21,30 g
–– mononenasycené17,58 g
–– polynenasycené3,72 g
––– omega 30,40 g
Vláknina27,07 g
Cholesterol 415 mg
Sodík 4,38 g
Sůl10,75 g
Sacharidy112,27 g
– cukry44,10 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
1 lžička 1 lžička pálivé papriky (nemusí být) Paprika pálivá 6 g
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
cca 6 cca 6 brambor Brambor zimní 300 g
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
olej (nebo sádlo) Olej řepkový
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
sůl Sůl mořská
1 1 pikantní klobása Klobása
cibulová nať Cibulka jarní nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.