Nutriční hodnoty (Segedínská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 183 kJ / 1 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,05 g |
Tuky | 52,57 g |
– nasycené | 23,84 g |
– nenasycené | 21,30 g |
–– mononenasycené | 17,58 g |
–– polynenasycené | 3,72 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 27,07 g |
Cholesterol | 415 mg |
Sodík | 4,38 g |
Sůl | 10,75 g |
Sacharidy | 112,27 g |
– cukry | 44,10 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
1 lžička 1 lžička pálivé papriky (nemusí být) | Paprika pálivá | 6 g |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
cca 6 cca 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
olej (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 pikantní klobása | Klobása | |
cibulová nať | Cibulka jarní nať čerstvá |