Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maso po římsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 983 kJ /
952 kcal
Bílkoviny118,24 g
– z toho živočišné bílkoviny115,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,74 g
Tuky36,50 g
– nasycené10,64 g
– nenasycené18,79 g
–– mononenasycené15,51 g
–– polynenasycené3,28 g
––– omega 30,18 g
Vláknina7,24 g
Cholesterol 286 mg
Sodík 597 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy20,60 g
– cukry8,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 dkg 50 dkg hovězí kližky nebo vykostěného roštěnce Hovězí kližka 500 g
10 dkg 10 dkg libového vepřového bůčku Vepřový bok 100 g
kousek kousek sádla Sádlo vepřové
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 dl 1 dl červeného vína Víno červené suché 100 ml
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
špetka špetka majoránky Majoránka sušená
špetka špetka rozmarýnu Rozmarýn sušený
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.