Nutriční hodnoty (Drobenková tvaroh-ovocná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 579 kJ / 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,19 g |
Tuky | 15,26 g |
– nasycené | 3,74 g |
– nenasycené | 7,05 g |
–– mononenasycené | 5,60 g |
–– polynenasycené | 1,45 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 42,20 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
moučkový cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
trošku trošku mléka na zředění | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1/2 1/2 množství hladké mouky a 1/2 polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
1/2 1/2 množství cukru krupice a moučkového cukru | Cukr bílý | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
ovoce | Jahody čerstvé | |
sádlo na vymazání formy | Sádlo vepřové |