Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Milouškovy oblíbené broskvové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 631 kJ /
3 975 kcal
Bílkoviny63,63 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,91 g
Tuky145,36 g
– nasycené15,84 g
– nenasycené114,94 g
–– mononenasycené81,00 g
–– polynenasycené33,94 g
––– omega 39,38 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 463 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy599,10 g
– cukry387,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
250 g 250 g cukru Cukr bílý 250 g
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
10 lžic 10 lžic vlažné vody Voda 180 ml
10 lžic 10 lžic oleje Olej řepkový 110 ml
1 1 velký broskvový kompot Broskev zavařená
1 1 smetana ke šlehání 33 % Smetana kravská sladká 30%
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
400 g 400 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
kompotová šťáva (dolít vodou do 1/2 litru) Šťáva z kompotu
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.