Nutriční hodnoty (Milouškovy oblíbené broskvové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 631 kJ / 3 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,91 g |
Tuky | 145,36 g |
– nasycené | 15,84 g |
– nenasycené | 114,94 g |
–– mononenasycené | 81,00 g |
–– polynenasycené | 33,94 g |
––– omega 3 | 9,38 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 599,10 g |
– cukry | 387,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
10 lžic 10 lžic vlažné vody | Voda | 180 ml |
10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
1 1 velký broskvový kompot | Broskev zavařená | |
1 1 smetana ke šlehání 33 % | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
400 g 400 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
kompotová šťáva (dolít vodou do 1/2 litru) | Šťáva z kompotu | |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |