Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové placky s tečkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 458 kJ /
1 304 kcal
Bílkoviny46,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,00 g
Tuky17,02 g
– nasycené3,82 g
– nenasycené7,45 g
–– mononenasycené5,69 g
–– polynenasycené1,76 g
––– omega 30,16 g
Vláknina24,70 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 261 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy229,10 g
– cukry11,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vařených brambor Brambor zimní 1000 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
6 lžic 6 lžic hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 90 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
hladká mouka na rozválení Mouka pšeničná hladká
máslo na promazání Máslo kravské
povidla Povidla
nutela Pomazánka z lískových ořechů
marmeláda (jako náplň) Marmeláda jahodová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.