Nutriční hodnoty (Bramborové placky s tečkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 458 kJ / 1 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,00 g |
Tuky | 17,02 g |
– nasycené | 3,82 g |
– nenasycené | 7,45 g |
–– mononenasycené | 5,69 g |
–– polynenasycené | 1,76 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 24,70 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 229,10 g |
– cukry | 11,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
6 lžic 6 lžic hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 90 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
hladká mouka na rozválení | Mouka pšeničná hladká | |
máslo na promazání | Máslo kravské | |
povidla | Povidla | |
nutela | Pomazánka z lískových ořechů | |
marmeláda (jako náplň) | Marmeláda jahodová |