Nutriční hodnoty (Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 876 kJ / 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,51 g |
Tuky | 2,02 g |
– nasycené | 1,06 g |
– nenasycené | 0,79 g |
–– mononenasycené | 0,27 g |
–– polynenasycené | 0,52 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 18,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 195 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 38,02 g |
– cukry | 14,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 hovězí jazyk | Jazyk hovězí | |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
žampiony | Žampion čerstvý | |
1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
vývar (z uvařených jazyků) | Vývar hovězí | |
1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
medvědí česnek (nemusí být) | Česnek medvědí čerstvý | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
4 kuličky 4 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
1 1 malou cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
bobkový list | Bobkový list sušený |