Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie876 kJ /
209 kcal
Bílkoviny6,19 g
– z toho živočišné bílkoviny0,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,51 g
Tuky2,02 g
– nasycené1,06 g
– nenasycené0,79 g
–– mononenasycené0,27 g
–– polynenasycené0,52 g
––– omega 30,00 g
Vláknina18,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 195 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy38,02 g
– cukry14,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 hovězí jazyk Jazyk hovězí
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
žampiony Žampion čerstvý
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
vývar (z uvařených jazyků) Vývar hovězí
1 lžička 1 lžička solamylu Bramborový škrob 5 g
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu Bujón hovězí 5 g
medvědí česnek (nemusí být) Česnek medvědí čerstvý
pažitka Pažitka čerstvá
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
4 kuličky 4 kuličky jalovce Jalovec sušený
1 1 malou cibuli Cibule čerstvá 70 g
bobkový list Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.