Nutriční hodnoty (Rybí salát z pangase)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 281 kJ / 545 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,08 g |
Tuky | 38,27 g |
– nasycené | 6,88 g |
– nenasycené | 29,23 g |
–– mononenasycené | 12,44 g |
–– polynenasycené | 16,79 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 139 mg |
Sodík | 366 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 9,45 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g pangas | Pangas filet | 200 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |