Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Finské brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 468 kJ /
3 697 kcal
Bílkoviny128,05 g
– z toho živočišné bílkoviny108,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky268,85 g
– nasycené164,78 g
– nenasycené96,88 g
–– mononenasycené88,08 g
–– polynenasycené8,80 g
––– omega 31,04 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 964 mg
Sodík 4,72 g
Sůl11,25 g
Sacharidy180,25 g
– cukry28,25 g
––– laktóza18,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
5 krajíců 5 krajíců chleba Chléb pšeničný kváskový
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
250 g 250 g másla (můžete dát ani ne 1/2, ale v receptu je opravdu tolik) Máslo kravské 250 g
250 g 250 g uzeného masa Vepřová plec uzená 250 g
250 g 250 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 250 g
kmín Kmín
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.