Nutriční hodnoty (Neapolská pizza)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 7 771 kJ / 1 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,42 g |
Tuky | 71,86 g |
– nasycené | 39,90 g |
– nenasycené | 28,95 g |
–– mononenasycené | 21,58 g |
–– polynenasycené | 7,36 g |
––– omega 3 | 1,24 g |
Vláknina | 15,68 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 211,40 g |
– cukry | 43,20 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 g 10 g droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
110 ml 110 ml vody | Voda | 110 ml |
240 g 240 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 240 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
8 8 rajčat | Rajče červené čerstvé | 480 g |
12 12 sardelových filet | Sardel | |
oregano | Oregano sušené | |
olej na potření | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
200 g 200 g sýra Blaťácké zlato | Gouda 45% t. v s. | 200 g |