Nutriční hodnoty (Pangasius na víně se zeleninou a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 824 kJ / 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g |
Tuky | 43,44 g |
– nasycené | 14,84 g |
– nenasycené | 28,43 g |
–– mononenasycené | 20,14 g |
–– polynenasycené | 8,30 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 1,92 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 213 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 12,23 g |
– cukry | 6,83 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g pangasia | Pangas filet | 500 g |
1 1 oranžová paprika | Paprika oranžová čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
150 ml 150 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citron | Citrón čerstvý |