Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pangasius na víně se zeleninou a bazalkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 824 kJ /
914 kcal
Bílkoviny93,95 g
– z toho živočišné bílkoviny92,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,38 g
Tuky43,44 g
– nasycené14,84 g
– nenasycené28,43 g
–– mononenasycené20,14 g
–– polynenasycené8,30 g
––– omega 30,78 g
Vláknina1,92 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 213 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy12,23 g
– cukry6,83 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g pangasia Pangas filet 500 g
1 1 oranžová paprika Paprika oranžová čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
3 3 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
150 ml 150 ml bílého suchého vína Víno bílé suché 150 ml
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
olivový olej Olej olivový
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citron Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.