Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lahůdkové kachní čtvrtky na žampionech s paprikou a jablkem.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie627 kJ /
150 kcal
Bílkoviny1,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky1,04 g
– nasycené0,34 g
– nenasycené0,46 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,42 g
––– omega 30,08 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,00 g
– cukry28,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 kachny Kachna
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
6 6 zelených sladkých paprik Paprika zelená čerstvá
10 10 malých žampionů Žampion čerstvý
sůl Sůl mořská
pálivá paprika Paprika pálivá
drcený kmín Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.