Nutriční hodnoty (Lahůdkové kachní čtvrtky na žampionech s paprikou a jablkem.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 627 kJ / 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 1,04 g |
– nasycené | 0,34 g |
– nenasycené | 0,46 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,42 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 28,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 kachny | Kachna | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
6 6 zelených sladkých paprik | Paprika zelená čerstvá | |
10 10 malých žampionů | Žampion čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pálivá paprika | Paprika pálivá | |
drcený kmín | Kmín mletý |