Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Halászlé podle Kajmana)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie788 kJ /
188 kcal
Bílkoviny1,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,38 g
Tuky0,17 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,90 g
– cukry5,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
lečo (čerstvá rajčata a papriky) Rajče červené čerstvé
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
červená paprika sladká Paprika červená sušená
rybí koření Grilovací koření
slanina Špek
2 dl 2 dl bílého vína Víno bílé suché 200 ml
podkovy podkovy kapra Kapr

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.