Nutriční hodnoty (Halászlé podle Kajmana)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 788 kJ / 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,90 g |
– cukry | 5,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
lečo (čerstvá rajčata a papriky) | Rajče červené čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
nové koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
červená paprika sladká | Paprika červená sušená | |
rybí koření | Grilovací koření | |
slanina | Špek | |
2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
podkovy podkovy kapra | Kapr |