Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolky zapékané - s masem a rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 329 kJ /
1 991 kcal
Bílkoviny142,91 g
– z toho živočišné bílkoviny116,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,88 g
Tuky73,17 g
– nasycené38,31 g
– nenasycené28,64 g
–– mononenasycené24,23 g
–– polynenasycené4,41 g
––– omega 30,42 g
Vláknina42,05 g
Cholesterol 423 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,02 g
Sacharidy170,28 g
– cukry54,18 g
––– laktóza20,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g fazolových lusků Fazolky čerstvé 700 g
300-400 g 300-400 g vepřové plece (příp. drůbeží nebo i mleté vepřové) Vepřová plec 350 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
mletá paprika Paprika červená sušená
pepř Pepř černý
česnek Česnek čerstvý
rajče (nakrájet na kousky) Rajče červené čerstvé
červená paprika (nakrájet na kousky) Paprika červená čerstvá
sůl Sůl mořská
150 g 150 g rýže Rýže bílá 150 g
250 ml 250 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
150-200 g 150-200 g strouhaného sýru Sýr kravský tvrdý 30% 175 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.