Nutriční hodnoty (Pečené brambory s česnekem a sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 132 kJ / 1 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,48 g |
Tuky | 3,50 g |
– nasycené | 1,22 g |
– nenasycené | 1,25 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 1,24 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 105,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 196 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 341,40 g |
– cukry | 24,01 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
6-8 6-8 sušených rajčat naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
8 8 neoloupaných stroužků česneku | Česnek čerstvý | 560 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku nakrájené na plátky | Česnek čerstvý | 28 g |
1/2 svazku 1/2 svazku hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
kousek kousek parmazánu | Parmezán |