Nutriční hodnoty (Přílohové kedlubny s fazolkama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 736 kJ / 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,54 g |
Tuky | 1,53 g |
– nasycené | 0,73 g |
– nenasycené | 0,64 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,48 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 15,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 257 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 24,98 g |
– cukry | 18,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
2 hrsti 2 hrsti fazolek | Fazolky čerstvé | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
máslo | Máslo kravské |