Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přílohové kedlubny s fazolkama)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie736 kJ /
176 kcal
Bílkoviny9,22 g
– z toho živočišné bílkoviny0,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,54 g
Tuky1,53 g
– nasycené0,73 g
– nenasycené0,64 g
–– mononenasycené0,15 g
–– polynenasycené0,48 g
––– omega 30,00 g
Vláknina15,02 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 257 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy24,98 g
– cukry18,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
2 hrsti 2 hrsti fazolek Fazolky čerstvé
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu Bujón hovězí 5 g
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pažitka Pažitka čerstvá
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.