Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pravý ukrajinský boršč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 281 kJ /
1 262 kcal
Bílkoviny129,50 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky24,30 g
– nasycené6,05 g
– nenasycené12,30 g
–– mononenasycené9,45 g
–– polynenasycené2,85 g
––– omega 30,13 g
Vláknina45,60 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 508 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy108,60 g
– cukry33,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 červené řepy Červená řepa čerstvá
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí (menší) Zelí bílé čerstvé 1500 g
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
1/2 1/2 pytlíku zeleniny na svíčkovou Mrkev čerstvá
0,5 kg 0,5 kg předního hovězího
0,5 kg 0,5 kg vepřového plecka Vepřová plec 500 g
1 1 kuřecí stehno Kuře stehno s kůží
sůl Sůl mořská
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.