Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Božský reveňový koláč (jako dortík))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 404 kJ /
4 638 kcal
Bílkoviny86,43 g
– z toho živočišné bílkoviny40,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,10 g
Tuky140,11 g
– nasycené61,79 g
– nenasycené65,50 g
–– mononenasycené50,18 g
–– polynenasycené15,32 g
––– omega 31,20 g
Vláknina39,78 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 625 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy737,84 g
– cukry476,95 g
––– laktóza9,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 lžic 8 lžic másla (nebo Hery) Máslo kravské 80 g
0,75 hrnku 0,75 hrnku moučkového cukru Cukr bílý 187.5 g
0,75 hrnku 0,75 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 187.5 ml
1,25 hrnku 1,25 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 312.5 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukr Cukr bílý
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 balíček 1 balíček kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 kg 1 kg reveně Rebarbora čerstvá 1000 g
250 g 250 g cukru Cukr bílý 250 g
1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetana (200 g) Smetana kravská sladká 12% 250 ml
50 g 50 g tuku (Hery) Margarín 50 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.