Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní směs z mletého masa v bramboráku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 430 kJ /
581 kcal
Bílkoviny64,15 g
– z toho živočišné bílkoviny58,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,47 g
Tuky15,51 g
– nasycené4,40 g
– nenasycené6,83 g
–– mononenasycené5,34 g
–– polynenasycené1,49 g
––– omega 30,07 g
Vláknina10,70 g
Cholesterol 459 mg
Sodík 282 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy42,55 g
– cukry8,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší brambory Brambor zimní 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
česnek (dle chuti) Česnek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej na smažení Olej řepkový
250 g 250 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 250 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mexické koření Koření Argentina

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.