Nutriční hodnoty (Pikantní směs z mletého masa v bramboráku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 430 kJ / 581 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,47 g |
Tuky | 15,51 g |
– nasycené | 4,40 g |
– nenasycené | 6,83 g |
–– mononenasycené | 5,34 g |
–– polynenasycené | 1,49 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 10,70 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 42,55 g |
– cukry | 8,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
česnek (dle chuti) | Česnek čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
250 g 250 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 250 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mexické koření | Koření Argentina |