Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborové řezy z dvojího těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 043 kJ /
4 313 kcal
Bílkoviny99,63 g
– z toho živočišné bílkoviny45,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,00 g
Tuky125,48 g
– nasycené63,55 g
– nenasycené48,20 g
–– mononenasycené40,68 g
–– polynenasycené7,52 g
––– omega 30,44 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 1,00 g
Sůl2,58 g
Sacharidy682,71 g
– cukry318,61 g
––– laktóza3,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1/4 sáčku 1/4 sáčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 3 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1/4 sáčku 1/4 sáčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 3 g
meruňková marmeláda (nemusí být) Marmeláda meruňková
400 g 400 g oloupané rebarbory Rebarbora čerstvá 400 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
mletá skořice (dle chuti) Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.