Nutriční hodnoty (Rebarborové řezy z dvojího těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 043 kJ / 4 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,00 g |
Tuky | 125,48 g |
– nasycené | 63,55 g |
– nenasycené | 48,20 g |
–– mononenasycené | 40,68 g |
–– polynenasycené | 7,52 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 682,71 g |
– cukry | 318,61 g |
––– laktóza | 3,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1/4 sáčku 1/4 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 3 g |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1/4 sáčku 1/4 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 3 g |
meruňková marmeláda (nemusí být) | Marmeláda meruňková | |
400 g 400 g oloupané rebarbory | Rebarbora čerstvá | 400 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
mletá skořice (dle chuti) | Skořice ceylonská mletá |