Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 850 kJ /
681 kcal
Bílkoviny28,96 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,60 g
Tuky19,02 g
– nasycené3,88 g
– nenasycené9,94 g
–– mononenasycené7,62 g
–– polynenasycené2,32 g
––– omega 30,31 g
Vláknina14,30 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 429 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy91,40 g
– cukry9,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg brambor Brambor zimní 500 g
1 1 malá konzerva hrášku 120 g) Hrášek zelený sterilovaný
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
4 4 nakládané okurky Okurka polní zavařená
jogurt dle chuti Jogurt kravský bílý 3,5%
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžičky 2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 10 g
majonéza (dle použitého množství jogurtu) Majonéza
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.