Nutriční hodnoty (Bramborový salát II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 850 kJ / 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,60 g |
Tuky | 19,02 g |
– nasycené | 3,88 g |
– nenasycené | 9,94 g |
–– mononenasycené | 7,62 g |
–– polynenasycené | 2,32 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 14,30 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 429 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 91,40 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 malá konzerva hrášku 120 g) | Hrášek zelený sterilovaný | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
4 4 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
jogurt dle chuti | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžičky 2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
majonéza (dle použitého množství jogurtu) | Majonéza | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |