Nutriční hodnoty (Řeřichový salát s medovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 242 kJ / 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,76 g |
Tuky | 22,75 g |
– nasycené | 14,45 g |
– nenasycené | 7,10 g |
–– mononenasycené | 6,05 g |
–– polynenasycené | 1,05 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 12,42 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 60,21 g |
– cukry | 39,31 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hlávkové saláty | Salát hlávkový čerstvý | |
5 5 mladých naťových cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
8 lžic 8 lžic mladé řeřichy | Řeřicha čerstvá | |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
100 g 100 g mungo klíčků | Klíčky mungo čerstvé | 100 g |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
sůl | Sůl mořská |