Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řeřichový salát s medovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 242 kJ /
536 kcal
Bílkoviny16,36 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,76 g
Tuky22,75 g
– nasycené14,45 g
– nenasycené7,10 g
–– mononenasycené6,05 g
–– polynenasycené1,05 g
––– omega 30,25 g
Vláknina12,42 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 104 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy60,21 g
– cukry39,31 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 hlávkové saláty Salát hlávkový čerstvý
5 5 mladých naťových cibulek Cibulka jarní čerstvá
8 lžic 8 lžic mladé řeřichy Řeřicha čerstvá
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
100 g 100 g mungo klíčků Klíčky mungo čerstvé 100 g
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.