Nutriční hodnoty (Buchta za babku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 121 kJ / 3 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,15 g |
Tuky | 107,68 g |
– nasycené | 59,11 g |
– nenasycené | 40,05 g |
–– mononenasycené | 34,80 g |
–– polynenasycené | 5,25 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 8,75 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 354 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 485,48 g |
– cukry | 299,93 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 dkg 10 dkg másla | Máslo kravské | 100 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 hrnek 1 hrnek 100% jablečného džusu | Džus jablečný | |
3 lžíce 3 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 45 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
strouhaná kůra z 1 citrónu | Citrón čerstvý | |
šlehačka | Šlehačka 35% |