Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchta za babku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 121 kJ /
3 136 kcal
Bílkoviny51,89 g
– z toho živočišné bílkoviny26,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,15 g
Tuky107,68 g
– nasycené59,11 g
– nenasycené40,05 g
–– mononenasycené34,80 g
–– polynenasycené5,25 g
––– omega 30,38 g
Vláknina8,75 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 354 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy485,48 g
– cukry299,93 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 dkg 10 dkg másla Máslo kravské 100 g
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
3 3 celá vejce Vejce slepičí 210 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 hrnek 1 hrnek 100% jablečného džusu Džus jablečný
3 lžíce 3 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 45 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
strouhaná kůra z 1 citrónu Citrón čerstvý
šlehačka Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.