Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ledvinky s hlívou na zázvoru, paprikách a pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie528 kJ /
126 kcal
Bílkoviny3,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,52 g
Tuky1,12 g
– nasycené0,48 g
– nenasycené0,54 g
–– mononenasycené0,23 g
–– polynenasycené0,31 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,82 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,07 g
– cukry10,47 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 ledvinky Ledviny vepřové
hlíva ústřičná (mohou být i jiné houby) Hlíva ústřičná syrová
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
pórek Pórek čerstvý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku (nebo šťávy) Protlak rajčatový 15 g
trochu trochu nějaké uzeniny (nemusí být) Párek vepřový
1 1 masox Bujón hovězí
sůl Sůl mořská
2 lžičky 2 lžičky zázvoru Zázvor sušený 14 g
olej Olej řepkový
Solamyl (nebo jíška) Bramborový škrob
svazek svazek pažitky Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.