Nutriční hodnoty (Ledvinky s hlívou na zázvoru, paprikách a pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 528 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,52 g |
Tuky | 1,12 g |
– nasycené | 0,48 g |
– nenasycené | 0,54 g |
–– mononenasycené | 0,23 g |
–– polynenasycené | 0,31 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,07 g |
– cukry | 10,47 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 ledvinky | Ledviny vepřové | |
hlíva ústřičná (mohou být i jiné houby) | Hlíva ústřičná syrová | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
pórek | Pórek čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku (nebo šťávy) | Protlak rajčatový | 15 g |
trochu trochu nějaké uzeniny (nemusí být) | Párek vepřový | |
1 1 masox | Bujón hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžičky 2 lžičky zázvoru | Zázvor sušený | 14 g |
olej | Olej řepkový | |
Solamyl (nebo jíška) | Bramborový škrob | |
svazek svazek pažitky | Pažitka čerstvá |