Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie428 kJ /
102 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,60 g
– cukry25,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
trocha trocha oleje Olej řepkový
cibule (možno vynechat) Cibule čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.