Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrk hrk řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 310 kJ /
4 137 kcal
Bílkoviny70,43 g
– z toho živočišné bílkoviny12,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,50 g
Tuky144,44 g
– nasycené13,57 g
– nenasycené121,30 g
–– mononenasycené83,05 g
–– polynenasycené38,25 g
––– omega 310,79 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 274 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy631,43 g
– cukry281,13 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
1 1 pudink bez vaření Dr. Oetker Puding v prášku
2 plechovky 2 plechovky mandarinek či jiné ovoce Mandarinka čerstvá
čokoládová poleva Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.