Nutriční hodnoty (Hrk hrk řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 310 kJ / 4 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 144,44 g |
– nasycené | 13,57 g |
– nenasycené | 121,30 g |
–– mononenasycené | 83,05 g |
–– polynenasycené | 38,25 g |
––– omega 3 | 10,79 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 274 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 631,43 g |
– cukry | 281,13 g |
––– laktóza | 6,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
1 1 pudink bez vaření Dr. Oetker | Puding v prášku | |
2 plechovky 2 plechovky mandarinek či jiné ovoce | Mandarinka čerstvá | |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva |