Nutriční hodnoty (Teplý a šťavnatý bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 997 kJ / 1 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,00 g |
Tuky | 6,40 g |
– nasycené | 1,80 g |
– nenasycené | 3,60 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 86,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 504 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 184,80 g |
– cukry | 76,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g 5 minut povařených brambor | Brambor zimní | 400 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 hlávka 1 hlávka čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | 3000 g |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový |