Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dia jogurtové řezy s rebarborou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie29 905 kJ /
7 148 kcal
Bílkoviny189,07 g
– z toho živočišné bílkoviny55,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny134,00 g
Tuky323,52 g
– nasycené80,42 g
– nenasycené219,05 g
–– mononenasycené159,55 g
–– polynenasycené59,50 g
––– omega 316,42 g
Vláknina87,60 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 718 mg
Sůl2,13 g
Sacharidy826,13 g
– cukry157,53 g
––– laktóza20,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 ml 150 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
150 ml 150 ml jogurtu s ovocnou příchutí Jogurt kravský bílý 3,5% 150 ml
600 g 600 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 600 g
220 g 220 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 220 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje Olej řepkový 187.5 ml
2 lžíce 2 lžíce javorového sirupu (nebo diacukru na pečení) Sirup javorový 30 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
rebarbora Rebarbora čerstvá
100 g 100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 100 g
100 g 100 g fruktózy Fruktóza 100 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.