Nutriční hodnoty (Dia jogurtové řezy s rebarborou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 905 kJ / 7 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 134,00 g |
Tuky | 323,52 g |
– nasycené | 80,42 g |
– nenasycené | 219,05 g |
–– mononenasycené | 159,55 g |
–– polynenasycené | 59,50 g |
––– omega 3 | 16,42 g |
Vláknina | 87,60 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 718 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 826,13 g |
– cukry | 157,53 g |
––– laktóza | 20,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 ml 150 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
150 ml 150 ml jogurtu s ovocnou příchutí | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
600 g 600 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 600 g |
220 g 220 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 220 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
2 lžíce 2 lžíce javorového sirupu (nebo diacukru na pečení) | Sirup javorový | 30 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
rebarbora | Rebarbora čerstvá | |
100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
100 g 100 g fruktózy | Fruktóza | 100 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |