Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka s máslovou jíškou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 368 kJ /
327 kcal
Bílkoviny6,32 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,18 g
Tuky17,12 g
– nasycené10,74 g
– nenasycené5,99 g
–– mononenasycené5,27 g
–– polynenasycené0,72 g
––– omega 30,09 g
Vláknina7,95 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,19 g
Sacharidy33,51 g
– cukry9,36 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
750 ml 750 ml vody Voda 750 ml
sůl Sůl mořská
1/2 1/2 kedlubny Kedluben čerstvý 90 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 pastináku Pastinák čerstvý
1 1 brambora Brambor zimní 50 g
polévkové koření (možno vynechat) Polévkové koření tekuté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.